Theeschenkerij

De theeschenkerij

De theeschenkerij is gesloten tot 1 april 2022.

GENIETEN

Na een wandeling door de prachtige omgeving van Den Hool of wanneer je het Pieterpad loopt, kun je in onze theeschenkerij tot rust komen en lekker genieten van een kopje thee of koffie met (homemade) taart erbij.

Of wanneer je zojuist heerlijk hebt rondgefietst door schilderachtige dorpjes als Dalen, Gees, Erm, Sleen en nu wilt uitrusten onder het genot van iets lekkers dan ben je bij ons aan het goede adres.

Of wanneer je gewoon even lekker met vriendinnen wilt bijkletsen en tegelijkertijd genieten van een boerenhightea, dan kan dat bij ons.

WEER OF GEEN WEER

Is het buiten een beetje fris, dan kun je een gezellig plekje op de deel vinden onder de oude gebinten van de boerderij. Laat je verwennen met één van onze heerlijke theeën of kies bijvoorbeeld voor een boerenhightea.

FIETSEN OF WANDELEN

De Kastanjehoeve is een uitstekend vertrekpunt voor een fietspicknickroute of een rugzakwandeling. Wij zorgen voor een heerlijke lunch die je onderweg kunt oppeuzelen.

De boerenhightea, de fietspicknickroute of de rugzakwandeling moeten minimaal twee dagen van te voren gereserveerd worden. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.