Een goede start
Bij De Kastanjehoeve kun je kiezen uit diverse heerlijke ontbijten. We laten je graag genieten van een ontbijt wat bij je past. We stemmen het ontbijt af op je wensen, net als de hoeveelheid, zodat we niet onnodig voedsel weg hoeven te gooien. Je ontbijt bestaat zoveel mogelijk uit duurzame en Fair Trade-producten!


 

Boerenontbijt

Een heerlijk stevig ontbijt. Je proeft het boerenland! Lekkere verse broodjes, boerenkaas, diverse vleeswaren en echte roomboter. Met daarbij natuurlijk een ‘Bauernfrühstück’ met aardappel, spekjes, kaas en eieren. Heerlijk warm gegeten. Met koffie of thee en een lekker glas jus d’orange maken we deze maaltijd compleet.

Smulontbijt

Je kunt smullen van een bijzonder lekker warm broodje met bieslook-ei. Daarbij nog andere verse broodjes, (h)eerlijk beleg en een stukje puur fruit. Natuurlijk vergeten we de koffie of thee en een heerlijk glas sap niet.

Glutenvrijontbijt

Wil je graag een glutenvrijontbijt, dan is dat voor ons geen enkel probleem. We serveren een lekkere mix van diverse soorten vers fruit en noten. Verder kun je kiezen uit heerlijke ei-pannenkoekjes met bijvoorbeeld banaan of bosbessen of een ovenomelet met champignon, ui en/of paprika. Vanzelfsprekend ontbreekt de Fair-Trade koffie of thee niet.

Hollandsontbijt

Met broodjes van de warme bakker, boerenkaas, diverse vleeswaren en zoetigheden voor op brood. Ook het eitje van onze eigen scharrelkippen hoort erbij. En wanneer je dat wilt maken we nog een wentelteefje voor je klaar. Samen met wat fruit en een lekker kopje koffie of thee is dit een goede start van een nieuwe dag.