De Opkamer

Aan het eind van de lange gang is rechts de Opkamer. Binnen valt direct het hoogteverschil op tussen de benedenkamer en de opkamer. Wanneer je het trappetje op gaat vind je boven de slaapgelegenheid, een mooi comfortabel old-looking ledikant van 160 x 210 cm. Beneden een heerlijk zitje om even lekker te luieren of ontspannen een boek te lezen. Ook vind je hier een goede werktafel. En natuurlijk kun je hier zelf je koffie en/of thee zetten. Buiten is een heerlijk stuk tuin met gras, bloemen en een zitje. De badkamer met toilet bevindt zich aansluitend aan de kamer.

opkamer-kastanjehoeve

Via onderstaande knop kunt u direct de beschikbaarheid controleren, extra's kiezen en reserveren.

Kosten: De prijs voor deze kamer bedraagt voor twee personen € 85.00 per nacht. Dat is inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting. De prijs voor één persoon is € 70.00 per nacht, inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting.

Check in/out: Op de dag van aankomst ben je van harte welkom vanaf 16.00 uur. Uitchecken op de dag van vertrek graag voor 10.00 uur.

Annuleren: Je kunt gratis annuleren tot 7 dagen voor de incheckdatum. Bij annulering of wijziging daarna wordt 70 % van de totale verblijfskosten in rekening gebracht.

Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan.

Roken: Er mag niet gerookt worden in de gehele B&B.