De Opkamer

Aan het eind van de lange gang is rechts de Opkamer. Binnen valt direct het hoogteverschil op tussen de benedenkamer en de opkamer. Wanneer je het trappetje op gaat vind je boven de slaapgelegenheid, een mooi comfortabel old-looking ledikant van 160 x 210 cm. Beneden een heerlijk zitje om even lekker te luieren of ontspannen een boek te lezen. Ook vind je hier een goede werktafel. En natuurlijk kun je hier zelf je koffie en/of thee zetten. Buiten is een heerlijk stuk tuin met gras, bloemen en een zitje. De badkamer met toilet bevindt zich aansluitend aan de kamer.


Wil je je verblijf bij ons nog wat feestelijker maken, bestel dan een uitgebreide borrelplank. We combineren hier zachte milde smaken met sterkere pittige smaken. En een fles goede wijn ontbreekt natuurlijk ook niet. De prijs voor deze uitgebreide plank bedraagt € 19,50 (inclusief fles wijn).

Bestel deze borrelplank door dit bij je reservering aan te geven in het vakje ‘Opmerkingen’.

opkamer-kastanjehoeve

Reserveer direct:

Wil je gebruik maken van één van onze arrangementen, geef dit dan aan in het vakje 'Opmerkingen'.

Op basis van de gekozen datums worden alle beschikbare kamers getoond. Dit kan dus ook de Voorkamer zijn.

 

Kosten: De prijs voor deze kamer bedraagt voor twee personen € 79.- per nacht. Dat is inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting. De prijs voor één persoon is €65.- per nacht, inclusief ontbijt, maar exclusief toeristenbelasting.

Check in/out: Op de dag van aankomst ben je van harte welkom vanaf 16.00 uur. Uitchecken op de dag van vertrek graag voor 10.00 uur.

Annuleren: Je kunt gratis annuleren tot 7 dagen voor de incheckdatum. Bij annulering of wijziging daarna wordt 70 % van de totale verblijfskosten in rekening gebracht.

Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan.

Roken: Er mag niet gerookt worden in de gehele B&B.