De VoorkamerJe komt door een oude boerendeur terecht in een lange gang. Direct rechts is de toegangsdeur naar de Voorkamer. Grote in roeden verdeelde ramen kenmerken deze ruime kamer met een prachtige lichtinval. Ook de schouw en schoorsteen stralen die oude sfeer uit. Een comfortabele boxspring van 2.10 meter, twee lekkere luie stoelen, dragen bij aan het relaxgevoel wat wij je graag willen geven. Natuurlijk is er de mogelijkheid om zelf koffie en/of thee te maken en als het weer het toelaat kun je deze buiten nuttigen op het terras in het zonnetje. Aansluitend aan de kamer vind je de badkamer. Van alle gemakken voorzien met o.a. een regendouche.


Voorkamer

Via onderstaande knop kunt u direct de beschikbaarheid controleren, extra's kiezen en reserveren.

Aandachtspunten:

Kosten: De prijs voor deze kamer bedraagt voor twee personen € 85.00 per nacht. Dat is inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting. De prijs voor één persoon is € 70.00 per nacht, inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting.

Check in/out: Op de dag van aankomst ben je van harte welkom vanaf 16.00 uur. Uitchecken op de dag van vertrek graag voor 10.00 uur.

Annuleren: Je kunt gratis annuleren tot 7 dagen voor de incheckdatum. Bij annulering of wijziging daarna wordt 70 % van de totale verblijfskosten in rekening gebracht.

Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan.

Roken: Er mag niet gerookt worden in de gehele B&B.